footer

Maksuaikaa juuri sen verran kuin tarvitset.

Näin teet ostoksia myymälöissä

1. Valitse 10-3 000 euron arvosta ostoksia. Kerro kassalla maksavasi Mashilla.

2. Näppäile henkilötunnuksesi maksupäätteeseen ja näytä henkilöllisyystodistuksesi. Jotkin maksupäätteet pyytävät myös puhelinnumeron. 

3. Saat laskun kotiin ja vähintään 14 vrk korotonta maksuaikaa. Saat myös ohjeet laskun   muuttamisesta erämaksuksi.

 

Mash-lasku

Saat vähintään 14 päivää korotonta maksuaikaa, jonka aikana voit maksaa laskun kerralla ilman lisäkuluja tai valita haluamasi osamaksuerät. Kotimaista Mashia on helppo käyttää: ostamiseen riittää oma henkilötodistus. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen kerralla vai joustavasti osissa.

 

Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa
maksutapasi osamaksuksi.

Mash-osamaksu

Tee ostokset ensin liikkeessä Mash-laskulla. Mash-laskun saatuasi voit valita, maksatko kaiken kerralla vai joustavasti osissa.

  • Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta.
  • Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein.
  • Käsittelymaksu 3,90 €/kk, vuosikorko 19,90 %, ei muita kuluja.

https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

 

Mash-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat yli 20-vuotiaat henkilöt. Mashilla voi tehdä ostoksia 10–10 000 eurolla. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein. Esimerkiksi arvoltaan 2 000 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 26,44 % maksuajan ollessa 12 kk.

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tai tunnistautua pankkitunnuksillaan tilausta tehdessään.