Palvelumme

Tarjoamme hyvin monipuoliset rangaspalvelut. Meiltä löydät laajan valikoiman renkaita ja vanteita, sekä myös raskaan kaluston renkaita. Hoidamme kaikki asennustyöt ja tarjoamme myös rahoitussopimuksia.

RENKAAT

Laajasta rengasvalikoimastamme löydät sopivat renkaat autoon kuin autoon. Mallistostamme löytyvät muun muassa Michelinin, Nokian ja BF Goodrichin renkaat. Jos etsimääsi rengasmallia ei löydy sivuiltamme,  voimme tilata sen erikseen. Soita ja kysy lisää!

VANTEET

Edustamme Rautamon, Special Fälgerin ja Örumin alumiinivanne valikoimaa. Voimme tilata pyynnöstäsi minkä tahansa edellä mainittujen toimittajien vanteista ja voit noutaa sekä asennuttaa ne suoraan Muuramen Rengaspisteellä.

ASENNUS

Muuramen Rengaspiste tekee vuosikymmenten kokemuksella kaikki henkilö- ja pakettiautojen rengasasennukset. Asennuspalveuihimme kuuluvat renkaiden vannetyöt, tasapainotukset, alle asennukset, renkaiden pesu ja tubeless paikkaukset. Käytössämme ovat laadukkaat ammattilaitteet vaativiinkin asennustöihin.

RENGASHOTELLI

Muuramen Rengaspiste tarjoaa kesä- ja talvirenkaillesi säilytyksen palveluna. Rengashotelli säästää sinulta aikaa, vaivaa ja tilaa sekä varmistat samalla, että renkaat säilytettään asianmukaisissa olosuhteissa. Saat renkaasi myös aina pestyinä.

Palvelu sisältää allevaihdon, tasapainotuksen, pesun, vakuutuksen, kuntotarkastuksen ja säilytyksen.

Palvelun hinta on 85€/kausi.